CONTES FETS A MIDA

Contes personalitzats fets a mida

Aquest conte és un conte que vam fer amb molta il·lusió per a l’Aina. Els seus pares van escriure el conte i nosaltres vam ser afortunats perquè vam poder col·laborar en aquest projecte amb els nostres dibuixos i colors. Un regal únic fet amb molta il·lusió.

Este cuento es el cuento que hicimos con mucha ilusión para Aina. Sus padres escribieron el cuento y nosotros fuimos afortunados porque pudimos colaborar en este proyecto con nuestros dibujos y colores. Un regalo único hecho con mucha ilusión.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

3 pensaments sobre “Contes personalitzats fets a mida”

  1. HOLA, VOLDRIA ESCRIURE UN CONTE AL MEU MARIT PER REGAL DE TIO O REIS DE LA SEVA VIDA. HO PODRIEM ADAPTAR, SENT MES PERSONALITZAT

  2. Hola voldria que feseu un conte para el meu marit para el dia del pare, el llibre li dedicaria el meu fill, i vull que tinguesseu en conte que el nen te 13 messos, ho dic para que el conte estigui relacionat en la seva edad. M’agradaria saver quant em costaria, si estaria para el dia del padre, i si he de pujar alguna foto.

  3. Hola voldria fer un comte per el meu net que ha d´arribar, nosé si nesecito fotos o nomes text gracies esper-ho respostes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s