CONTES PERSONALITZATS, CONTES PERSONALITZATS ANIVERSARI NENS, CONTES PERSONALITZATS CLÀSSICS, CONTES PERSONALITZATS COM A REGAL ORIGINAL PER SANT JORDI, CONTES PERSONALITZATS PER TIÓ O REIS

Contes personalitzats

Us volem proposar com a regal molt especial pel tió o pels reis per als vostres nens i nenes, els  contes personalitzats del Bosc de contes.Trieu un conte d’ entre els s nou títols que us oferim i passeu-nos per mail tres fotos dels nens i nenes. A partir d’elles ens encarreguem de dibuixar-los a totes les pàgines del conte i a la portada de manera que es reconeixerà totalment que són ells o elles! No calquem les fotos ni fem servir dibuixos de nens fets amb anterioritat perquè cada protagonista dels nostres contes personalitzats és únic. A més ens fa sobresortir de moltes altres empreses de contes personalitzats que la semblança amb les fotos dels nens és total.

Als nens els hi fa molta il·lusió veure’s dibuixats a tot el conte  vivint la història i ajudant als seus personatges preferits, perquè ells i elles seran els herois i heroïnes de la història. Veureu com de seguida els nostres contes personalitzats es convertiran en els seus contes preferits i amb el pas del temps es convertiran en un preciós record de la infantesa perquè seran l’únic conte que tindran en el qual s’hi veuran dibuixats de petits. Quan tornin a veure els nostres contes personaltizats sentiran la màgia de la infantesa altra vegada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s