CONTE PERSONALITZAT SANT JORDI, CONTES PERSONALITZATS, CONTES PERSONALITZATS ANIVERSARI NENS, CONTES PERSONALITZATS CLÀSSICS, CONTES PERSONALITZATS COM A REGAL ORIGINAL PER SANT JORDI, CONTES PERSONALITZATS PER TIÓ O REIS

Contes personalitzats

Des del Bosc de Contes us volem proposar com a regal molt especial pel tió o pels reis pels menuts de la casa, els nostres contes personalitzats.Escolliu un conte d’ entre els  nou títols qie tenim i passeu-nos per mail tres fotos dels nens i nenes. Partint de les vostres fotos ens encarreguem de dibuixar als nens i nenes a totes les pàgines del conte i a la portada de forma que es reconeixerà totalment que són ells! No calquem  fotos ni fem servir dibuixos de nens fets amb anterioritat perquè cada heroi i heroïna dels nostres contes personalitzats és únic. A més ens fa destacar de moltes altres empreses de contes personalitzats el fet  que la semblança amb les fotos és total i molt treballada.

Als vostres nens i nenes els hi farà molta il·lusió veure’s a tot el conte  vivint la història i ajudant als seus personatges preferits! Veureu com a mida d’anar-los llegint, els nostres contes personalitzats es convertiran en els seus contes preferits i amb el pas del temps es convertiran en un preciós record de la infantesa perquè seran l’únic conte que tindran en el qual s’hi veuran dibuixats de petits. Quan tornin a veure els nostres contes personaltizats sentiran la màgia de la infantesa altre cop!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s