CONTE PERSONALITZAT SANT JORDI, CONTES PERSONALITZATS, CONTES PERSONALITZATS ANIVERSARI NENS, CONTES PERSONALITZATS CLÀSSICS, CONTES PERSONALITZATS COM A REGAL ORIGINAL PER SANT JORDI, CONTES PERSONALITZATS PER TIÓ O REIS

Contes personalitzats

Us volem presentar un regal molt especial destinat als vostres nens i nenes:  Els nostres contes personalitzats on hi sortiran dibuixats com a protagonistes!  Els nostres contes personalitzats, però, són diferents de la resta perquè fem servir les fotos que ens envieu per dibuixar  als nens de forma que els reconeixereu perfectament. Totes les empreses de contes personalitzats tenen nens ja dibuixats  prèviament(estàndard) i tan sols canvien el nom al conte. D’altres empreses dibuixen als nens a partir de la foto, sí, però la personalització és tan bàsica que no es reconeixen gens. Algunes empreses utilitzen fotos directament a sobre els dibuixos trencant la màgia del conte.. Nosaltres hem volgut fer uns contes personalitzats molt treballats i únics per a cada nen, que ells es vegi en el dibuix i visqui l’aventura com a un autèntic protagonista.

De seguida, els nostres contes personalitzats esdevindran  els contes preferits dels nens i nenes. A més, amb el pas dels anys els contes personalitzats del Bosc de Contes, guanyaran molt valor ja que  serà l’únic conte en el que els vostres fills o filles hi sortiran dibuixats tal i com eren de petits!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s