CONTE PERSONALITZAT PER SANT JORDI, CONTE PERSONALITZAT SANT JORDI, CONTES PERSONALITZATS ANIVERSARI NENS, CONTES PERSONALITZATS COM A REGAL ORIGINAL PER SANT JORDI, CONTES PERSONALITZATS PER TIÓ O REIS

Contes personalitzats

Us volem oferir els nostres contes personalitzats  com a original regal pels vostres nens i nenes per aquest tió i reis.

Els nostres contes personalitzats es diferencien de la resta perquè treballem molt i molt bé la personalització. Dibuixem els vostres nens i nenes a partir de les fotos que ens envieu. Els dibuixarem a totes les pàgines del conta i a la portada de forma que es reconeixeran totalment. Aquesta és la gràcia  i essència dels nostres contes personalitzats i el que els fa sobresortir de la resta. Nosaltres  no calquem la foto, no col·loquem  la foto directament a sobre els dibuixos ja que considerem que xafa la màgia del conte. També ens diferenciem d’altres empreses de contes personalitzats que fan la personalització a partir de la foto en el fet que en els nostres dibuixos sí que reconeixereu els nens  i nenes en un estil molt professional.Ells i elles seran els herois i heroïnes del títol  que escolliu dels nou títols de contes personalitzats clàssics. Us assegurem que els nostres contes personalitzats sorprendran totalment als menuts de la casa! A més, quan siguin grans, aquest conte serà l’únic que tindran en el que hi surtin dibuixats de petits! Un magnífic record de la infantesa, sens cap mena de dubte! A més, també hi podem posar la dedicatòria que ens digueu per fer-ho més personalitzable! Marqueu la diferència i escolliu els nostres contes personalitzats com a regal original pel tió o reis:)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s